Trikey
Image default
Recreation / Motorcycles

Vespa mat grijs

De meest legendarische scooter die nog altijd blijft vernieuwen is zonder twijfel Vespa. Deze lijn scooters uit de fabrieken van Piaggio hebben sinds de introductie in 1946 altijd dezelfde kenmerkende “retro” look behouden. De technologie is in de loop der jaren steeds verbeterd en verfijnd, Vespa is koploper als het gaat om innovatieve technologie. De Vespa Sprint is daar een goed voorbeeld van. De Vespa mat grijs uitvoering brengt alle elementen samen in een opvallende kleurstelling genaamd Grigio Titanio. Laten we deze prachtige scooter eens nader bekijken.

 

Vespa mat grijs

“Grigio Titanio” noemen wij gewoon Vespa mat grijs. Deze uitvoering van de Vespa Sprint 4-takt 50cc brom- of snorscooter is een genot om te zien, en op te rijden! De 12 inch velgen met 14 spaken bieden een uitstekende wegligging wat je zult merken in bochten en tijdens het remmen. Deze Vespa scooter is zoals altijd heerlijk om mee te rijden, de Vespa mat grijs uitvoering is ook nog eens prachtig om te zien. De witte bies rond het zadeloppervlak is typisch zo’n detail zoals alleen Vespa die kan bedenken. Daarnaast zul je ook een brede zwarte sticker aantreffen op de zijkant boven het motorblok met het Sprint logo.

 

Sterk van staal

Deze Vespa mat grijs uitvoering is zoals altijd uitgevoerd met plaatstaal, een uniek kenmerk van Vespa scooters. Waar andere merken gebruiken maken van kunststof, maakt Vespa nog steeds gebruik van echt staal. Dit oog voor kwaliteit zie je ook terug onder de motorkap zoals bij de zuinige 4-takt motor, de strakke remmen en de geavanceerde elektronica. Het design van de Vespa mat grijs uitvoering mag dan “retro” zijn, de techniek is juist zeer modern en vernieuwend!

 

De Vespa Sprint S was al een sterk staaltje design, de Vespa mat grijs uitvoering is werkelijk een pareltje om te zien. Als je kiest voor een luxe rijervaring met een klassieke uitstraling is de Vespa Sprint S Grigio Titanio de scooter van je dromen!