Trikey
Image default
Recreation / Motorcycles

Private lease

De kosten met een auto stijgen al snel de pan uit. Om de kosten overzichtelijk te houden, kan een private lease uitkomst geven. U weet precies waar u maandelijks aan toe bent en geniet van één vaste prijs. Xleasy biedt private lease aan voor iedereen. Of u nu op zoek bent naar een zakelijke auto met een professionele uitstraling of een auto voor het hele gezin.

Alles exclusief benzine
Aan een auto bent u al gauw veel geld kwijt. Bij een private lease betaalt u één vast bedrag. Hier zijn vrijwel alle kosten exclusief benzine inbegrepen. Kosten zoals; bandenwisseling, reparatiekosten, verzekeringen en belasting zijn allemaal inbegrepen. U komt nooit voor onverwachte kosten te staan. U bepaald zelf hoeveel u betaalt aan benzine en betaalt verder één vaste prijs voor de auto.

Bekijk het aanbod
U kunt het aanbod aan lease modellen bekijken op de website van Xleasy. Hier worden de modellen getoond en verder beschreven. De auto’s zijn voorzien van duidelijke specificaties en er worden prijzen weergegeven. Zo kunt u eenvoudig een auto vinden dat voldoet aan al uw eisen en wensen.

Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van www.xleasy.nl of neem telefonisch contact op voor meer informatie over private lease.