Trikey
Image default
Recreation / Motorcycles

Op naar de garage in de buurt van Veenendaal

Ik moest hoognodig met mijn auto naar een garage in de omgeving van Veenendaal. De reden hiervoor was dat ik een ongeluk met de auto heb gehad en schade heb aan me auto. Gelukkig was er niks met mij of de andere bestuurder aan de hand, alleen mijn auto had de grootste klap opgevangen. Ik wist alleen dat mijn garage waar ik normaal gesproken altijd terecht kon voor een snelle beurt nu helemaal vol zat en dat ik pas een week later terecht kon. Dat vond ik te lang duren dus ben gaan zoeken naar een andere garage.

Een garage in Veenendaal die makkelijk mijn schade kan maken

Ik wilde dus zo snel mogelijk een garage in de omgeving van Veenendaal vinden die ook behoorlijk snel mijn autoschade kon repareren. Toevallig ken ik een goede vriend die auto’s als hobby heeft en vaak een auto ongeluk heeft gehad en snel van de schade verlost was. Ik was altijd nieuwsgierig waar of hoe hij deed heeft geregeld dus ben ik met hem gaan praten. Hij zei dat hij zijn schade liet repareren voor een goede prijs bij Garage Geurtsen. Zelf had ik nog nooit van deze garage gehoord maar ik was wel nieuwsgierig geworden en heb meteen de website opgezocht. Daar kon ik via het telefoonnummer met hun in contact komen en meteen een afspraak maken.

Alsof er nooit iets is gebeurd

Ik kon meteen twee dagen later mijn auto brengen voor de autoschade. Daar werd ik vriendelijk begroet en mocht ik een leenauto meenemen. Ze zeiden dat na ongeveer drie dagen mijn auto klaar was. Inderdaad na drie dagen kreeg ik een telefoontje dat ik mijn auto kon ophalen en ik herkende hem helemaal niet meer terug. Hij was helemaal schoongemaakt en zag er gloednieuw uit! Bovendien was ook de binnenkant helemaal schoon, wat een top service.

Contact

Wilt u ook een goede garage in uw omgeving waar u uw auto kan laten repareren of laten checken? Bekijk dan de website van Garage Geurtsen voor meer informatie over de diensten die zij kunnen aanbieden voor uw auto en nog veel meer.