Trikey
Image default
Recreation / Motorcycles

Maak kennis met de Monasso Scooter

De Monasso scooter van Polderscooter is een elektrisch aangestuurde scooter. Deze soort scooters wordt elkaar jaar meer en meer populair. Hun populariteit danken ze vooral aan de vele voordelen die ze hebben ten opzichte van de ‘gewone’ scooter.

De Monasso scooter heeft vele voordelen

De Monasso scooter is bijvoorbeeld erg milieuvriendelijk. Veel mensen maken zich steeds meer zorgen over de impact op het milieu bij het gebruik van koolstof als energiebron. Maar een van de voordelen van elektrische voertuigen, waaronder deze scooter, is dat ze geen fossiele brandstoffen verbranden. Omdat deze scooters worden aangedreven door elektriciteit die is opgeslagen in een accu, is de enige energie die wordt gebruikt om rond te rijden het opladen van de accu. Afhankelijk van de bron van uw elektrische energie (wind of zon bijvoorbeeld), heeft deze scooter zeer weinig negatieve invloed op het milieu. Met de lichtgewicht LG lithium-ion batterij rij je met gemak zo’n 60 km. Elektrische scooters zijn ook goedkoper en onderhoudsvriendelijker dan benzine-scooters of motorfietsen. Minder onderdelen betekent ook minder milieubelasting om te produceren of te onderhouden.

Effectief vervoermiddel

Naast de vele voordelen van elektrische scooters is het een effectief transportmiddel. De ontwerpen zijn in de loop der jaren sterk verbeterd en het is niet langer alleen maar speelgoed voor kinderen. Mensen gebruiken scooters voor woon-werkverkeer, uitstapjes naar de bibliotheek of kruidenierswinkel, en voor ritten naar school of de speeltuin.

Compact, gemakkelijk te parkeren

Ze kunnen ook worden geparkeerd zowat overal waar een fiets kan worden geparkeerd – dat is zowat overal. Met een e-scooter voor gebruik om te pendelen of boodschappen te doen hoef je nooit meer rond te rijden op zoek naar een parkeerplaats.

Veel plezier

Een van de andere voordelen van elektrische scooters is dat het erg leuk is. Geen luide motor of stinkende uitlaatgassen die storend zijn tijdens je rit. In plaats daarvan rijden ze bijna geruisloos mee terwijl je geniet van het veranderende landschap en een lekker briesje. Scooter rijden op een Monasso Scooter is net zo plezierig als op de fiets, maar je hoeft niet zo hard te trappen. En met de cruise-control maak je er helemaal een heerlijk ritje van.