De nieuwe opslagruimte in Utrecht is geweldig!

, , Comments Off on De nieuwe opslagruimte in Utrecht is geweldig!

Sinds kort is de nieuwe opslagruimte vestiging in Utrecht geopend! Na al een paar weken heeft Opslagman in Utrecht al vele verzoeken gehad om een opslagruimte te huren. Ook van de heer Janssen. Hij heeft sinds kort met zijn vrouw een nieuw huis gekocht. Maar wist maar niet waar hij zijn spullen moest laten tijdens en na het verhuizen. Maar gelukkig had hij de hulp van Opslagman. Lees hier zijn ervaring met ons.

De ervaring van een opslagruimte in Utrecht

‘Ik en mijn vrouw hebben vorig jaar een mooi nieuw huis gekocht. We wilden graag wat anders en gingen op zoek naar een huis dat aan onze wensen voldeed. Gelukkig hadden we ons droomhuis snel gevonden. Maar deze was wel wat kleiner dan het huis waar we nu nog in zitten. Dus moesten we op zoek naar een borgingsruimte om onze spullen kwijt te kunnen. Mijn vrouw had al op het internet gezocht naar opslagruimtes in de omgeving en al snel kwam ze bij Opslagman terecht. Ik keek met haar mee op de website en ik was helemaal tevreden met wat ik daar allemaal zag. De informatie, de tarieven en de service die ze ons aanbieden. Wij hebben meteen een opslagruimte bij hun geboekt en voor de dag van de verhuizingen hebben we ook de ophaalservice erbij aangevraagd, want meer hulp is altijd welkom. Mijn vrouw had voor de verhuizing al redelijk veel spullen in de opslagruimte gezet en hij begon vol te raken. Ik ging dus bij een medewerker vragen of het mogelijk was om een grotere opslagruimte te krijgen. Dit vonden zij geen probleem en konden we meteen regelen. Dat vond ik het super service. Ook tijdens het verhuizen van de spullen tijdens de verhuizing leverde ze prima service. Ik had geen beter bedrijf kunnen kiezen dan Opslagman. Bedankt voor alles!’

Contact

Wilt u ook een opslagruimte huren bij Opslagman? Bekijk dan de website van Opslagman voor alle mogelijkheden qua opslagruimtes en services. U vindt daar ook alle vestigingen die Opslagman heeft en u kunt meteen een offerte aanvragen! Deze is geheel kosteloos. Hopelijk ziet Opslagman u snel!