Trikey
Image default
Recreation / Motorcycles

Bax Houthandel eiken vloeren

In Nederland is de eiken vloer een van de meest populaire vloersoorten. Natuurlijk zijn houten vloeren het meest populair in het algemeen wegens de sfeervolle uitstraling die bijna iedere woning gezellig doet aanvoelen, maar mensen hebben gewoon een goed gevoel bij eiken vloeren. We vermoeden dat het komt doordat de eikenboom een majestueuze boomsoort is die bij veel mensen een gevoel van waardigheid oproept wanneer ze eraan denken. Daarnaast is eikenhout natuurlijk een hele mooie soort hout, met warme kleuren en mooie patronen binnen het hout. Wij van Bax houthandel zijn daarom ook erg trots op onze eigen eiken vloeren, die in onze eigen fabriek geproduceerd worden. Hierdoor is het mogelijk om lagere prijzen te hanteren dan onze concurrenten, omdat we geen marges hebben van de tussenhandel!

Kiezen voor een eiken vloer

Kiezen voor een eiken vloer van Bax houthandel is de beste keuze die u kunt maken voor uw woning. Dat komt omdat een eiken vloer ontzettend veel voordelen met zich meebrengt, waar u als klant van kan genieten. Denk maar aan een woning met een eiken vloer in de woonkamer, voelde u zich niet meteen thuis in deze woning? Dat komt omdat een eiken vloer een bepaalde sfeer uitstraalt, eentje van comfort en gezelligheid, die andere vloeren niet kunnen evenaren. Een eiken vloer in huis haalt het beste uit alle meubels, sterker nog, het gehele interieur!

De prijzen

De prijzen van een eiken vloer verschillen heel erg met de verschillende keuzes die u allemaal kunt maken. Uiteraard is het mogelijk om het duurste van het duurste te nemen, maar er liggen heel veel prijsklassen tussen de duurste mogelijkheden en de zuinigere mogelijkheden. De grootte van de vloer is in ieder geval een factor, daarnaast ligt het aan de hoeveelheid knoesten die in de planken, hoe breed de vloer gaat worden en welke samenstelling van planken u kiest. Op onze website is alle informatie te verkrijgen per vloer wat het gaat kosten, en wat de invloed van de verschillende keuzes zijn op de kosten. We sporen u nogmaals aan om onze website een bezoekje te brengen, u kunt dan gelijk goed oriënteren!