Trikey
Image default
Recreation / Motorcycles

Auto huren Deventer

Een betrouwbare auto huren in Deventer doet u bij XLRent

Bent u op zoek naar een tijdelijke huurauto voor privé of zakelijk gebruik? Dan zit u bij XLRent helemaal goed! Bij ons vindt u een zeer ruim aanbod aan de fijnste auto’s van klein tot groot. Het grote voordeel van huren bij XLRent is dat u altijd verzekerd bent van een complete service. Onze medewerkers staan volledig voor u klaar. Ons wagenpark bestaat enkel uit jonge en betrouwbare auto’s, waardoor u kunt uitgaan van de beste prestaties. Zo komt u overal waar u wilt.

Privé een auto huren nabij Deventer

Gaat u binnenkort met het hele gezin op vakantie? Dan is het natuurlijk wel zo handig als iedereen al zijn bagage kan meenemen. Als alle zitplaatsen bezet zijn blijft er vaak weinig ruimte over om alle benodigde spullen mee te nemen. Een auto huren in Deventer is dan een ideale oplossing. Kies voor uw vakantieperiode gewoon voor een iets ruimere auto waarin u comfortabel kunt reizen van, naar en op uw bestemming.

Een auto huren rondom Deventer voor zakelijk gebruik

Misschien heeft u juist voor zakelijke afspraken of business trips een representatieve auto nodig. Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Heeft u een bouw- of klussenbedrijf? Dan is het huren van een ruime bestelwagen een goede optie. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor shortlease. Dit is de perfecte oplossing voor wanneer u tijdelijke medewerkers in dienst heeft die u van een passende auto wilt voorzien. Heeft u besloten voor welk type auto huren Deventer u wilt gaan? Reserveer hem dan direct via onze website www.xlrent.nl. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen via de telefoon of door langs te komen op één van onze locaties in Deventer, Apeldoorn en Zutphen.